Bygg21 Magasin 2019 | SAMMEN SETTER VI STANDARDEN | 14. Byggelig.no – gode råd og tips rett i lomma!
1353
page-template-default,page,page-id-1353,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
I Byggelig klikker du på relevant knapp, og rådene dukker opp.

Byggelig.no – gode råd og tips rett i lomma!

På byggelig.no får du Bygg21s råd og løsninger tilpasset der du er i din plan- og byggeprosess. Rådene er for deg som er prosjektleder hos utbygger eller entreprenør, men er også relevante for deg som er prosjektleder hos rådgiver, arkitekt og underentreprenør.

Med byggelig.no har bransjen fått et enkelt og likevel omfattende verktøy som identifiserer beste praksis i hver av fasene i Fasenormen «Neste steg». Byggelig.no er ikke ment å skulle erstatte eksisterende systemer, men gir brukere et knippe enkle og oversiktlige råd som beskriver beste praksis i alle faser fra prosjektering til avvikling.

Det er enkelt og nyttig å bruke Byggelig.no. Siden – som er optimalisert for bruk på smarttelefonen – har en knapp for hvert av fasenormens åtte trinn. Når man trykker på knappen som tilsvarer der man er i byggeprosessen, kommer råd til både utbygger og entreprenør. Trinnene begynner med regulering og slutter med avvikling, og sidene dekker alle faser i byggeprosessen. Her finner man nyttig informasjon enten man jobber med reguleringsplan eller detaljprosjektering.

Rådene er konkrete og enkle, og inneholder lenker til relevante regler, veiledere og andre hjelpemidler. Rådene er todelte: Dette MÅ du ha på plass – og dette BØR du ha på plass.

– Byggelig.no er designet for å enkelt i bruk, og tilgjengelig for alle. Med byggelig.no på smarttelefonen har alle et komplett sett av råd og tips knyttet til alle fasene av et byggeprosjekt. Vi tror og håper at dette vil være et verktøy som tas i bruk i hele næringen, sier Sverre Tiltnes i Bygg21. – Byggelig.no inneholder tips om beste praksis som Bygg21 og bransjens beste hoder har brukt nærmere fem år på å komme frem til. Dette handler om å gjøre beste praksis tilgjengelig for alle i bransjen.

Husk å laste ned byggelig-appen på byggelig.no