Bygg21 Magasin 2019 | SAMMEN SETTER VI STANDARDEN | 01. Nå er det din (signa)tur!
1340
page-template-default,page,page-id-1340,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nå er det din (signa)tur!

Magasinet du nå leser er en oppsummering av Bygg21-dugnaden og hva vi har oppdaget av utfordringer og muligheter i bygge- og eiendomsnæringen de siste fem årene. Og ikke minst: hva det er viktig å ta med videre for å møte utfordringene og utnytte mulighetene på en enda bedre måte.

Etter et godt analysearbeid, sammenfattet i strategien Sammen bygger vi fremtiden, har Bygg21 tatt utgangspunkt i at Beste Praksis for en mer effektiv og bærekraftig næring allerede finnes. Vi må dele og bruke Beste Praksis i stedet for å starte fra scratch hver gang.

Fra denne erkjennelsen var det kort vei til å organisere Bygg21 som en dugnad for å finne den praksisen som får ned kostandene slik at vi kan bygge bærekraftige bygg til fornuftige priser. Derfor er alle rådene og anbefalingene som Bygg21 gir, blitt så handlingsorienterte at alle som har et ønske om å bli bedre, kan ta dem i bruk – på sin måte.

Nå er det din tur! 200 har allerede blitt med og signert for bruk av beste praksis i egen virksomhet. Dine kunder, ansatte, næringen og hele samfunnet trenger at alle som vil bli enda bedre, viser at de forplikter seg til å sette Beste Praksis ut i livet.

God (signa)tur!

Sverre Tiltnes
Direktør Bygg21