Bygg21 Magasin | 08 Gullhammeren 2018
680
page,page-id-680,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
shot_4

Gullhammeren 2018:

Har du gjort noe smart? Bli med i jakten på Beste praksis og Gullhammeren 2018

Gullhammeren 2018 er en konkurranse som skal bidra til økt oppmerksomhet rundt de som gjør det godt og utvikler norsk bygg- og eiendomsnæring. Konkurransen skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som benytter seg av arbeidsprosesser som kan bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygg- og eiendomsnæring.

Vi er på jakt etter de som har funnet nye måter å jobbe på eller som allerede jobber på en måte som kan være «beste praksis» innenfor alle deler av plan- og byggeprosessen.

Vinneren får tildelt Gullhammeren av kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland, under Det Norske Byggemøtet 17.oktober. Hun sier blant annet:

– Vi vet at løsningene ikke må finnes opp, de finnes allerede i dag. Utfordringen er selvfølgelig at de ikke blir brukt av mange nok i hele næringen. Norsk byggenæring har veldig gode forutsetninger for å bli verdensledende på mange områder, som miljø, kvalitet og bærekraft, og digitalisering. Det handler om at dere deler den kunnskapen som bor i næringen allerede nå. Når dere løfter sammen, løfter dere hele næringen.

Påmelding til konkurransen:

http://www.byggreisdeg.no/det-norske-byggemotet-2018/gullhammeren-2018/

eller post@bygg21.no

For flere opplysninger,  kontakt kommunikasjonsrådgiver Jon Gangdal på: 90987909

 

 

Det Norske Byggemøtet arrangeres i år for andre gang. Her vil du oppleve norske og internasjonale foredragsholdere som skal fortelle deg status om nivået i Norge og resten av verden med spesielt fokus på arbeidsprosesser og bærekraftig utvikling. Det Norske Byggemøtet skal bidra til økt samspill mellom bransjene i byggenæringen og dermed bidra til en mer konkurransekraftig norsk bygg, anlegg og eiendomsnæring.

Det Norske Byggemøtet er en møteplass for kommuner, organisasjoner, bedrifter og bedriftsledere som både ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan øke produktiviteten og styrke konkurransekraften. Vi skal inspirere samtlige ansatte på tvers av bransjer, motivere til dialog og bidra til at vi sammen utvikler verdens mest bærekraftige byggeindustri.

På årets konferanse vil vi gi deg et program med nasjonale og internasjonale foredragsholdere, som skal gi deg innblikk i hvem som ligger i tet av utviklingen og hvordan disse aktørene jobber. Vi er spesielt glad for samarbeidet med Bygg21 og at vi sammen har utviklet konkurransen om Gullhammeren.

Det Norske Byggemøtet er utviklet av Bygg Reis deg og arrangeres årlig som en egen møteplass.

Gå inn på www.byggreisdeg.no for å melde deg på det Norske Byggemøtet.

Søknadsfrist: 10/9 2018

Velkommen!

faktaboks